Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Οι συντάκτες του YogaCompass: Λίγα λόγια γι' αυτές που κρύβονται πίσω από τα άρθρα του μπλογκ:)


Γεια σας! Η μικρή μας συντακτική ομάδα σας καλωσορίζει στο μπλογκ YogaCompass! Ελπίζουμε να βρείτε εδώ πολλές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη γιόγκα καθώς και για θέματα υγείας, ομορφιάς και διατροφής.

Λίγα λόγια γι' αυτές που κρύβονται πίσω από τα άρθρα του μπλογκ. Λίγα λόγια για εμάςJ

                Yulika
 
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στα σπορ από το καλλιτεχνικό πατινάζ, με το οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά μέχρι τα 18 της.
Στη συνέχεια δούλεψε στη ρωσοαμερικάνικη αθλητική εταιρεία MFitness ως μάνατζερ αθλητικών προϊόντων για γυμναστήρια. Ταυτόχρονα, έλαβε πτυχίο στο μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.
Άρχισε να ασχολείται με τη Χάθα Γιόγκα ερασιτεχνικά και έπειτα τελείωσε το πρόγραμμα σεμιναρίων του World Class Fitness για τους καθηγητές γιόγκας στην Άγια Πετρούπολη.
Διδάσκει γιόγκα καθώς και άλλα ομαδικά προγράμματα από το 2008 μέχρι σήμερα (από το 2010 διδάσκει στην Ελλάδα). Ιδρυτής των προγραμμάτων της InForce Yoga και του μπλογκ Yogacompass. Φοιτήτρια Αθλητικής Ακαδημίας Αθηνών με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία.

         Katerina

Στα παιδικά της χρόνια παρακολούθησε μαθήματα κολύμβησης και χορού. Με τον αθλητισμό ασχολήθηκε σοβαρά για πρώτη φορά λόγω δουλειάς. Εργάστηκε στην ρωσοαμερικάνικη εταιρεία παραγωγής οργάνων γυμναστικής ForemanFitness ως φίτνες μάνατζερ. Ταυτόχρονα, έλαβε πτυχίο στο μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Ξεκίνησε να κάνει γιόγκα στο σπίτι λόγω του στρες στη δουλειά και σε 2 χρόνια αποφάσισε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα σεμιναρίων του World Class Fitness για τους καθηγητές γιόγκας στην Αγία Πετρούπολη. Το 2010 μπαίνει στην Αθλητική Ακαδημία Αθηνών με σκοπό την εκμάθηση της αθλητιατρικής.
Διδάσκει γιόγκα καθώς και άλλα ομαδικά προγράμματα από το 2008 μέχρι σήμερα (από το 2010 διδάσκει στην Έλλαδα). Ιδρυτής των προγραμμάτων της InForce Yoga και του μπλογκ Yogacompass.

           Nastasia

Πρωταθλήτρια κολύμβησης στην κατηγορία Παίδων στη Λευκορωσία το 1998.
Ξεκίνησε σταδιοδρομία μοντέλου στην Αγία Πετρούπολη το 2006. Ταυτόχρονα, σπούδαζε στη Σχολή Καλών Τεχνών. Το 2009 έρχεται στην Έλλαδα για να συνεχίσει τις σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Παράλληλα με τις σπουδές, δουλεύει ως μοντέλο στο πρακτορείο Ace Models. Συμμετέχει τακτικά σε όλα τα καλλιτεχνικά γεγονότα της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του Athens Xcluzive Designers Week, Athens Fashion Week και MadWalk. Ξεκίνησε να παρακολουθεί τα μαθήματα της InForce Yoga το 2009 και σε 2 χρόνια άρχισε να διδάσκει η ίδια στην αλυσίδα γυμναστηρίων Pulse.


* Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να κανονίσετε ένα ιδιαίτερο μάθημα (για τους αναγνώστες του μπλογκ YogaCompass το πρώτο μάθημα δωρέαν)  ή να μάθετε σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να κάνετε InForce Yoga.

** Για να παρακολουθείτε τα καινούρια άρθρα μέσω Facebook πατήστε Like στη σελίδα μας -Better than yesterday.



3 σχόλια: