Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ασκήσεις InForce Yoga για την κύφωση



Επισκεφτείτε την καινούρια μας ιστοσελίδα  Μyfitcompass  που θα μπορείτε να περάσετε το FIT TEST για να δείτε ποιό είδος προπόνησης είναι ιδανικό για εσάς!

6 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΦΩΣΗΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΟΡΔΩΣΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ :) Δείτε πως να καταλάβετε αν έχετε την λόρδωση εδώ-
    http://yogacompass.blogspot.gr/2011/11/blog-post_17.html
    Σας ευχόμαστε να φτιάξετε γρίγορα την πλατούλα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΦΩΣΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΡΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ..Η ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΡΔΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ''ΚΑΚΟ'' ΣΤΗ ΚΥΦΩΣΗ?ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω γιατί δεν φαίνεται εδώ το δεύτερο σχόλιό σας, το διάβασα όμως μέσω mail. Συνεχίστε να κάνετε τις ασκήσεις και μην ανυσηχείτε! Αν έχετε πιό μεγάλη κύφωση απ'την λόρδωση, μπορείτε να εκτελείτε πιό συχνά τις αντίστοιχες ασκήσεις, ιδανικά 4-5 φορές την εβδομάδα. Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστω πολυ..ηδη η βελτιωση ειναι μεγαλη..με βοηθησατε πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν το προβλημα ειναι μικρο σε ποσο καιρο θα εξαλειφθει εντελως? - αναλόγως με τη συχνοτητα των επαναληψεων μεσα στη βδομαδα-

    ΑπάντησηΔιαγραφή