Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αντιστρές του Slow Down

"Όταν κάτι αξίζει να γίνει. αξίζει να γίνεται αργά", υποστηρίζει  ο εμπνευστής του κινήματος "Slow Down Now". Η νέα τάση προτείνει την επιβράδυνση ως τρόπο ζωής, από την άσκηση μέχρι το σεξ.
γιόγκα αντιστρες

Άσκηση. Εναλλακτικοί τρόποι άσκησης που βασίζονται στη σωστή αναπνοή και τη συγκέντρωση (π.χ. γιόγκα) βοηθούν  ώστε κάθε κίνηση να γίνεται συνείδητα. Έτσι, το επιθυμιτό αποτέλεσμα έρχεται. όχι όμως "βίαια".

Θεραπεία. Στις έτοιμες  λύσεις των φαρμακευτικών ουσιών αντιτάσσονται εναλλακτικές θεραπείες, όπως η ομοιοπαθητική, η αγιουρβέδα, που αντιμετωπίζουν  τον άνθρωπο ως ένα ενιαλιο σύνολο (σώμα, μυαλό, ψυχή) Απαιτούν, βέβαια, υπομονή, αφού πρέπει να περιμένετε ένα χρονικό διάστημα ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα. 

Διατροφή. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον στα εποχικά τρόφιμα και την τοπική γαστρονομική παράδοση.  Σε αυτή την κατέυθυνση κινείται και το κίνημα ¨"Slow Food" ή αλλιώς βραδυφαγία.

Σεξ. Σύμφωνα με τις αρχές του ταντρικού σεξ, στην ερωτική επαφή ο χρόνος πρέπει να σταματάει. Τα αισθησιακά αγγίγματα στον σύντροφό σας και το ερωτικό μασάζ υπόσχονται  να παρατείνουν την ηδονή του σεξ. 


Δες επίσης:

* 30 μέρες για να βελτιώσετε τη ζωή σας

* Αυξημένο άγχος και γιόγκα

* Σπορ σαν .... ναρκωτικο!

Vita, #176

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου